Carl Vanaenrode Global Director HR bij ZF Wind Power

Carl Vanaenrode is een ervaren HR-manager in productie- en logistieke bedrijven, met meer dan 25 jaar ervaring in HR-functies. Hij was Global HR Director bij Punch Powertrain voor de vestigingen in België (Sint-Truiden) en China (Nanjing) tussen 2007 en 2011.

Voordien was hij – van 1999 tot 2007 – werkzaam als HR-manager bij Scania Parts Logistics in Opglabbeek. In zijn meest recente job, was hij sinds september 2013 HR-manager Belgium voor CEVA Logistics.

In zijn functie als Global Director HR bij ZF Wind Power heeft Carl Vanaenrode nu de leiding voor de HR-functie in de fabriek van Lommel in België. Hij is ook verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van de internationale HR-processen voor de business unit Industrial Wind wereldwijd.

 

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.