Caroline Barbieux HR-directeur bij Orangina Schweppes

Caroline Barbieux behaalde in 2001 een diploma Sociologie aan de ULB en een diploma Management aan de UCL in 2002. Ze startte haar carrière bij Electrabel in een coachende functie. Vervolgens werd ze trainerconsultant bij Crime Control. Die loopbaan als consultant zette ze voort bij Hudson als senior HR-consultant. De nadruk lag er voor haar op werving en talentmanagement.

In 2009 werd Barbieux HR-manager bij AXA Bank Europe. Twee jaar later zette ze de stap naar Delhaize, waar ze achtereenvolgens HR Project Development Manager (2011-2012), Talent Acquisition Manager (2012-2015) en Organization Development Manager (2015-2016) was. Nu trekt ze naar Orangina Schweppes, waar ze haar carrière voortzet als HR-directeur.

 

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.