Christel Verhaert is senior consultant bij RB Selection

Christel Verhaert behaalde in 1991 een master in Vertaling aan de Lessius Hogeschool in Antwerpen. Ze volgde ook specifieke opleidingen met betrekking tot Management, Leadership en Efficiëntie.

Verhaert begon haar carrière als hotelmanager voor een internationale groep. Ze was verantwoordelijk voor het operationeel management van verschillende hotels en hun team. Ook het financieel management, budgetting, planning, de organisatie en het leiden van de volledige hoteldiensten behoorden tot haar takenpakket. Tijdens deze periode van zeven jaar stonden business en people management centraal.

Nadien was ze gedurende tien jaar de directrice van de Inlingua Internationale Talenschool in Antwerpen. Ze ontwikkelde met succes op maat gemaakte communicatietrainingen in een multiculturele B-2-B en B-2-C omgeving.

Sinds 1 maart 2012 is Verhaert senior consulting bij RB Selection, een onderdeel van Odgers Berndtson, wereldspeler inzake executive search van topkaders, experts en onafhankelijke bestuurders. RBS, gevestigd in Zaventem, spitst zich toe op de identificatie en werving van zowel young potentials als ervaren operationele managers.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.