Christof Kieboom Vice President Human Resources DW Reusables

Christof Kieboom behaalde in 2003 aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) een master Toegepaste Economische Wetenschappen. Hij startte zijn loopbaan in 2003 als HR Officer Compensation & Beneftis bij Komatsu. Een jaar later werd hij HR Officer bij Charles River Laboratories. In 2006 werd hij HR Manager bij AOS Studley en in 2008 bij ATAB Groep. Tussen 2010 en 2012 vervulde hij verschillende opdrachten als HR-interimmanager. In september 2012 werd Kieboom senior businesspartner voor de vestiging in Geel van logistieke dienstverlener Kuehne + Nagel.

In maart 2016 stapte hij over naar DS Smith Plastics Division (nu DW Reusables) als HR Director. Vier jaar later groeide hij door tot Global HR Workstream Director. Sinds maart is hij er Vice President Human Resources.

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.