Cindy Maes compensation & benefits professional bij Egemin International

Cindy Maes (34) behaalde in 2006 een master in de Rechten aan de Universiteit Gent. Ze specialiseerde zich in internationaal en Belgisch arbeidsrecht en sociale-zekerheidsrecht. In 2006 liep haar carrière van stapel als consultant bij Ernst & Young. Drie jaar later werd ze er senior consultant human capital. Begin dit jaar verhuisde Cindy naar India om deel te nemen aan het short term assignment programma Ernst & Young Delhi.

In oktober 2011 ging Cindy Maes aan de slag als compensation & benefits professional bij Egemin International. Ze is ook het eerste aanspreekpunt als HR-businesspartner in het Nederlandse filiaal in Gorinchem.

“Bij Egemin wil ik verder groeien. Terwijl ik bij E&Y een adviserende rol had, ligt de nadruk nu op het beleidsmatige en praktische aspect van compensation & benefits. Mijn ervaring met het opzetten van internationale payrollstructuren voor expats komt eveneens aan bod, aangezien Egemin net een vestiging heeft geopend in Hongkong”, aldus Cindy Maes.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.