Creyf’s domineert de voetbalcompetitie

Uitzendbureaus die bij een welbepaald doelpubliek zelf op zoek gaan naar kandidaat-werknemers: het is niet nieuw. Creyf’s steekt echter een tandje bij. Naast shirtsponsoring, reclamepanelen, flyeracties en sfeeracties in het stadion, gaat het bedrijf samen met de clubs actief op zoek naar jobs voor de supporters. Hiervoor organiseert het gerichte activiteiten zoals jobdagen en sms-acties in samenwerking met de clubs. Op basis van de positieve resultaten breidt Creyf’s nu zijn sponsoring in de Belgische voetbalcompetitie uit. Na Lierse, Lokeren, Sint-Truiden, Germinal Beerschot, Charleroi, AA Gent en Zulte Waregem sponsort het ook FC Brussels en Excelsior Moeskroen. Alles samen is dat de helft van alle Belgische eersteklasseclubs.

Het marktonderzoek lijkt aan te tonen dat deze aanpak loont. De vermelde activiteiten zouden 700 personen aan een baan hebben geholpen na een stadionbezoek. Ook over de naambekendheid kan Creyf’s niet klagen: 96% van de supporters van alle gesponsorde clubs kenen het bedrijf. Afhankelijk van de club kent 20 tot 30% van de supporters Creyf’s via acties in het stadion en 20% is ook effectief ingeschreven in een uitzendkantoor.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.