Dagmar De Craemer aan boord bij Ardo

DagmarDeCraemer
Careers

Na zeven jaar werkzaam te zijn geweest bij Amon, zwaait Dagmar De Craemer af. Ze gaat een nieuwe uitdaging als Talent Acquisition Manager bij Ardo aan.

Dagmar De Craemer studeerde in 2016 af met een masterdiploma communicatiewetenschappen. Ze deed haar eerste werkervaring op als recruitment consultant bij Amon, een rekruteringsbureau gericht op IT-profielen. De laatste drie jaar werkte ze als senior consultant met focus op people management, business development en rekrutering van management en C-level profielen. Sinds 1 juni is De Craemer aan de slag bij Ardo, internationale speler in de markt van diepvriesgroenten, -kruiden en -fruit. “Trots en vol goesting start ik deze nieuwe job. Op naar een nieuwe uitdaging en verbreding in HR”, laat ze weten.

LEES MEER OP HRSQUARE.BE

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.