Databank over werkbaarheidscijfers

ArbeidsmarktArbeidsomstandighedenArbeidsrechtCommunicatieCompetentiemanagementFlexibiliteitLeiderschap en CoachingLoonLoopbaanMotivatie
De cijfers zijn gebaseerd op de Werkbaarheidsmonitor van de Stichting Innovatie & Arbeid, een onderzoekscentrum bij de SERV. Deze driejaarlijkse enquête bij 20.000 Vlaamse werknemers en 6000 Vlaamse zelfstandige ondernemers brengt al sinds 2004 de werkbaarheid in Vlaanderen in kaart.

Tot nu toe publiceerde de Stichting Innovatie & Arbeid driejaarlijks tal van rapporten over de resultaten van de werkbaarheidsmonitor. Om deze schat aan informatie beter doorzoekbaar en toegankelijker te maken voor iedereen, is er nu een datatool ontwikkeld.

Met dit instrument kunnen cijfers over werkstress, leermogelijkheden, motivatie, werk-privé-balans, werkdruk, emotionele belasting, taak-variatie, autonomie, relatie leiding, fysieke arbeidsomstandigheden in combinatie met kenmerken als geslacht, leeftijd, gezinssituatie, ondernemingsgrootte of sector opgezocht worden.

HR Business Partner

Zorg Stekene

Recruitment Manager

Intelect

Corporate Recruiter

Gentis

Payroll Manager

FSMA

IT-recruiter

Projinit

Payroll Officer

ALDI

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.