Delta Lloyd doekt verzekeraar Ohra op

Op een bijzondere ondernemingsraad gisteren deelde de directie van Ohra Belgium mee dat de verzekeringsmaatschappij van plan is haar activiteiten stop te zetten. Ohra, dat auto-, brand- en familiale polissen verkoopt, verwijst naar de slechte resultaten. Besprekingen met mogelijke overnamekandidaten leverden niets op. Ohra is een onderdeel van de Delta Lloyd-groep in België. Delta Lloyd positioneert zich in ons land als een financiële groep die zich toelegt op vermogensopbouw. Levensverzekeringen passen daarin, schadeverzekeringen niet. Delta Lloyd heeft in België ook de werkmaatschappijen Delta Lloyd Bank, een fusie van de Bankunie en de Bank Nagelmackers, en de verzekeraar Delta Lloyd Life, ontstaan uit de fusie van Ohra Belgium Life, Norwich Union en CGU Life. Delta Lloyd, een Nederlandse groep, is zelf een onderdeel van de Britse verzekeringsreus Aviva, het vroegere CGNU. Ohra Belgium zegt alle verplichtingen tegenover de 150.000 klanten en de makelaars te zullen nakomen. Het bedrijf maakt zich sterk de stopzetting op een sociaal verantwoorde manier te kunnen realiseren, in overleg met de vakbonden.

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.