Denise Laros nieuwe senior HR-manager Isabel

Denise Laros kan bogen op meer dan 15 jaar ervaring in het domein van de human resources. Haar loopbaan begon in 1975 bij PricewaterhouseCoopers (PwC). In 2000 stapte ze over naar Ernst & Young, waar ze de functie van Human Capital Manager uitoefende.
In de daaropvolgende jaren was ze HR-manager van Fragomen en Ikea. In 2007 volgde GC Europe, waar ze eveneens HR-manager was. Tussenin behaalde Laros een postgraduaat HRM aan de Hogeschool-Universiteit Brussel (Vlekho).
Laros zet bij Isabel de HR-strategie en het HR-beleid uit en is verantwoordelijk voor alle HR-activiteiten zoals werving en selectie, vorming, opleiding en ontwikkeling, veiligheid en gezondheid, compensation & benefits en sociale relaties. Isabel, dienstverlener op het vlak van bancaire services op afstand en elektronische facturering, telt 160 medewerkers.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.