Dirk De Ceulaer nu ook algemeen directeur van KAHO Sint-Lieven

Beide instellingen zijn bezig met een fusieproces. Frank Baert, algemeen directeur van KAHO Sint-Lieven, werd op 1 juni 2012 academisch beheerder voor beide instellingen, die samen meer dan 13.000 studenten tellen en nog eens 8000 studenten in voortgezette opleidingen.

Professor Greet Raspoet, decaan van de faculteit Economie & Management aan de HUB, is benoemd tot algemeen beheerder, een nieuwe directiefunctie voor HUB-KAHO. Zij wordt verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van de centrale diensten van HUB en KAHO en het ontwikkelen en versterken van een kwaliteitsgerichte dienstverlening HUB-KAHO.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.