DPD verwelkomt Caroline Rombout

08032023
Careers

Na het faillissement van Makro/Metro, vond Caroline Rombout een nieuwe uitdaging bij DPD.

Met haar diploma handelsingenieur startte Caroline Rombaut haar loopbaan als Trainee Assistant bij Carrefour (toen nog GB). Bij de retailer klom ze geleidelijk aan op, tot ze er van 2002 tot 2010 Project Manager HR was. In 2010 stapte ze over naar sectorgenoot Delhaize om er een aantal HR-functies op te nemen. Van 2016 tot 2018 was ze aan de slag bij de groep Ahold Delhaize als Talent & Engagement Project Manager.

Sinds de zomer van 2018 werkte Caroline Rombaut bij Makro/Metro, waar ze Head of Talent Management was. Na het faillissement van de winkelketen verlaat ze na een korte tussenstop bij Sligro-M de retailsector om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij koerierdienst DPD als Head of Talent Management.

LEES MEER OP HRSQUARE.BE

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.