DPD verwelkomt Caroline Rombout

08032023
Careers

Na het faillissement van Makro/Metro, vond Caroline Rombout een nieuwe uitdaging bij DPD.

Met haar diploma handelsingenieur startte Caroline Rombaut haar loopbaan als Trainee Assistant bij Carrefour (toen nog GB). Bij de retailer klom ze geleidelijk aan op, tot ze er van 2002 tot 2010 Project Manager HR was. In 2010 stapte ze over naar sectorgenoot Delhaize om er een aantal HR-functies op te nemen. Van 2016 tot 2018 was ze aan de slag bij de groep Ahold Delhaize als Talent & Engagement Project Manager.

Sinds de zomer van 2018 werkte Caroline Rombaut bij Makro/Metro, waar ze Head of Talent Management was. Na het faillissement van de winkelketen verlaat ze na een korte tussenstop bij Sligro-M de retailsector om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij koerierdienst DPD als Head of Talent Management.

LEES MEER OP HRSQUARE.BE

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.