Duurzaam inzetbaar in de zorg van jong tot oud

ArbeidsomstandighedenAttitudeFunctiestudieIncentivesLoopbaanMotivatieOpleidingOrganisatieOudere werknemersRetentie en verloop
Hoe krijg en hou je jongeren aan boord, die met een geheel andere achtergrond, mentaliteit en ambitie aan de job beginnen dan hun collega’s die pakweg 30 jaar geleden jong waren? Hoe maak je de arbeidsomstandigheden, de werklast en de sfeer motiverend en werkbaar voor de ouderen, zeker tegen de achtergrond van de jongste ‘vlinder-regeringsmaatregelen’? Hoe ga je in deze context om met de middengroep? En hoe smeed je hechte en efficiënte intergenerationele teams? Zoek mee naar de antwoorden, samen met een uitgelezen krans experts en collega’s HR-directeurs uit de Zorg.

Dit HR Square seminarie vindt plaats in het OLV Ziekenhuis in Aalst op donderdag 22 maart 2012 van 9.30 tot 16 uur.

Meer informatie en inschrijving: Jos Gavel, [email protected], tel. 053/60.56.74.

HR Manager

Meat&More

HR Business Partner

Zorg Stekene

Recruitment Manager

Intelect

Corporate Recruiter

Gentis

IT-recruiter

Projinit

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.