Eén op de zeven Vlaamse ambtenaren telewerkt

ArbeidsomstandighedenAttitudeFlexibiliteitOrganisatieTelewerk
Dat blijkt uit cijfers die Vlaams minister van Bestuurszaken Geert Bourgeois (N-VA) heeft bekendgemaakt. “Momenteel is er een evolutie vast te stellen naar meer flexibele toepassingen van thuiswerk. Er zijn minder vaste thuiswerkdagen en er is een evolutie van enkele dagen per maand naar enkele dagen per week”, zegt Bourgeois.

De Vlaamse overheid ging in 2007 van start met het project ‘Anders Werken’ in de nieuwe gebouwen dat een evolutie beoogde naar meer tijd- en plaats-onafhankelijk werken en waarbij ambtenaren dagelijks een werkplek kiezen in functie van de aanwezigheden. In een omzendbrief uit 2006 is een maximum van 3 dagen telewerk per week vastgesteld bij een voltijdse tewerkstelling.

Bron: De Standaard

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.