Eindelijk ook opnieuw meer uitzendwerk voor bedienden

ArbeidsmarktFlexibiliteitInterim
Het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid nam in mei toe met 1,91 procent ten opzichte van de maand april. De toename kan worden toegeschreven aan beide segmenten: de activiteit in het arbeiderssegment groeide met 2,85 procent, terwijl in het bediendesegment 0,54 procent uren uitzendarbeid extra werden gepresteerd.

In vergelijking met de maand mei van vorig jaar, laat de sector een groei met 16,16 procent optekenen. Deze groei is het resultaat van de toename van de activiteit in het arbeiderssegment (+26,54 procent gepresteerde uren) en de eerste groei in het bediendesegment in 18 maanden (+3,38 procent).

Als gevolg van dit alles bereikte de Federgon-index 214,61 punten in mei 2010 tegenover 210,58 punten in april. Deze index geeft het niveau van de activiteit weer in de onderzochte maand ten opzichte van de activiteit in de maand januari 1995 (basis 100), en dit op basis van voor seizoeninvloeden gecorrigeerde cijfers.

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Officer

ALDI België

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.