Elien Martens recruitment & development officer bij Vandemoortele

Elien Martens (25) studeerde in 2008 af als master Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid aan de Universiteit Gent. Ze startte haar professionele loopbaan als HR-consultant bij The Future Alliance.

Na zes maanden ging ze aan de slag in een interne HR-functie op de dienst rekrutering en selectie bij het OCMW Roeselare en het Stedelijk Ziekenhuis Roeselare. Daar werkte ze mee aan het uitbouwen van de rekrutering- & selectiedienst.

Sinds mei 2011 is Elien Martens recruitment & development officer bij Vandemoortele. Ze is er verantwoordelijk voor de uitwerking en opvolging van het opleidings- en ontwikkelingsbeleid, en voor de rekrutering en selectie van arbeiders en bedienden in de Belgische Vandemoortele-sites.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.