Elke De Lentdecker is diensthoofd Personeel en Organisatie van Wetteren

Elke De Lentdecker (32) studeerde in 2003 af als master Bestuurskunde en Publiek Management aan de Hogeschool Gent. Ze startte haar loopbaan in commerciële functies bij Lyreco en Fortis Bank. In 2005 ging ze aan de slag als consultant bij Adecco.

In 2009 werd De Lentdecker HR-beleidsmedewerker bij de Vlaamse overheid. Daar was ze onder andere projectverantwoordelijke van het project ‘Ontwikkeling van medewerkers’. In 2010 werkte ze mee aan de organisatie van ‘HRM in de overheid’, het allereerste congres voor HR-verantwoordelijken van de Vlaamse overheid en lokale besturen.

Sinds april 2012 is De Lentdecker diensthoofd Personeel en Organisatie van de gemeente Wetteren. Haar belangrijkste opdrachten zijn het uitbouwen en professionaliseren van het human resources beleid en het realiseren van de fusie met de personeelsdienst van de gemeente met die van het OCMW. De gemeente Wetteren telt 200 personeelsleden en het OCMW ongeveer 350.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.