Elly De Bruyn business development manager bij Emeritis Belgium

Elly De Bruyn (30) behaalde in 2007 aan de KU Leuven een master Arbeids- en Organisatiepsychologie en volgde in 2013 de Masterclass HRM aan de Antwerp Management School.

De Bruyn startte haar loopbaan in 2006 als consulente bij Manpower. In 2008 stapte ze als HR-consultant over naar Career Builders. In 2011 ging ze aan de slag als resource manager bij Ordina. Daar evolueerde ze van algemene talent acquisition rol naar een volwaardige HR-businesspartnerrol voor de SAP organisatie binnen Ordina.

Sinds juni 2013 is De Bruyne business development manager/HR-consultant bij Emeritis Belgium. Een internationale dienstverlener met hoofdzetel in België en gespecialiseerd in HR Business Consulting & HRIS (SAP HCM/SuccessFactors). Ze is er verantwoordelijk voor het verder uitbreiden en professionaliseren van de HR-business consultancy diensten. Daarnaast voert ze ook HR-interim-management opdrachten uit.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.