EM Group spitst zich toe op software voor personeelsplanning

HR SoftwareTijdsregistratie
De EM Group uit Sint-Niklaas, opgericht in 1980, is bekend voor zijn oplossingen inzake datacaptatie in toegangscontrole, tijdregistratie, productie-opvolging en cashless vending & catering. Zopas sloot de groep uit het Waasland een akkoord met de Nederlandse firma Paralax voor de verdeling en implementatie van de Rostar Flex en Rostar Cas sofware voor personeelsplanning. EM zal de software verdelen in België en Luxemburg.
Paralax is gespecialiseerd in resourcesplanning en is met Rostar Flex marktleider in Nederland. De sofware kent vooral succes in ondernemingen die te maken hebben met meerdere parameters in hun personeelsplanning. Dit is vooral het geval in de sectoren gezondheidszorg, industrie, recreatie, transport, overheid en bij seizoensgebonden activiteiten.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.