Employer branding uitgelegd (video)

Als het gaat over employer branding nemen organisaties in de praktijk vaak beslissingen uit de losse pols en op basis van intuïtie. Nochtans reikt het wetenschappelijk onderzoek over employer branding heel wat bruikbare tips aan.

Die tips vinden we terug in het boek De strijd om talent – Employer branding in theorie en praktijk. De auteurs overbruggen met dit boek de kloof tussen onderzoek en praktijk, en vullen hun evidence-based aanpak aan met inspirerende voorbeelden en best practices uit het werkveld. Pas werd een tweede, geactualiseerde editie van het boek gelanceerd.

Twee van de auteurs van het boek, professor Greet Van Hoye en professor Eveline Schollaert (beiden UGent) presenteren in een korte videoclip alvast enkele basisideeën omtrent employer branding.

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.