Enquête: Creating People Advantage

Enquête, Onderzoek
Onderzoek

Het ontbreekt organisaties niet aan uitdagingen, en elke uitdaging vereist een andere aanpak, en uiteenlopende vaardigheden van divers talent. Daarom is inzicht in de rol van people management voor toekomstig succes nog nooit zo belangrijk geweest.

De jaarlijkse Creating People Advantage Survey (CPA), ‘s werelds meest uitgebreide en gerenommeerde publicatie over people trends in organisaties, focust dit jaar specifiek op het managen van uitdagende tijden. Neemt u 20 minuten de tijd om de enquête in te vullen?

CPA, die al sinds 2007 bestaat, is een samenwerking tussen World Federation of People Management Associations (WFPMA – waar ook het Belgische HR Pro lid van is) en Boston Consulting Group (BCG).

LEES MEER OP HRSQUARE.BE

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.