Eric Sergeant aan de slag bij Q Team

Eric Sergeant, Q Team
Careers

Eric Sergeant is sinds december aan de slag bij bandenspecialist Q Team. Als HR Director van een automotive groep met bijna 700 medewerkers, zit hij aan het stuur van een vernieuwend en toekomstgericht HR-beleid.

Het CV van Eric Sergeant is boeiende lectuur. Eind jaren tachtig was hij er als HR-manager bij toen VTM het levenslicht zag. Hij bleef bijna tien jaar bij wat later Medialaan is gaan heten.

Nadien ging Sergeant aan de slag bij Ecolab, Bosch Rexroth en Messer Group, drie industriële bedrijven. In 2012 koos hij voor een heel andere omgeving en werd hij Human Resources Manager bij Partena Ziekenfonds (ondertussen Helan). Van 2018 tot 2022 was hij HR Director bij Vaillant, producent van CV-ketels, warmtepompen en airco’s.

Eind vorig jaar koos hij voor alweer een nieuwe sector. Bij bandenexpert Q Team, met meer dan honderd vestigingen in ons land markleider in deze branche, is hij HR Director.

LEES MEER OP HRSQUARE.BE

HR Stafmedewerker

DE SINGEL

Diensthoofd HR

Wingene

HR Business Partner Volvo Trucks

Volvo Group Belgium

Coördinator HR Service Center

UZ Brussel

Recruiter

Leefmilieu Brussel

Senior Recruiter

Zorgbedrijf Antwerpen

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.