Erkenning bijzondere beroepstitels verpleegkunde

ArbeidsmarktArbeidsrechtFunctiestudieLoonOpleiding
In een schriftelijk antwoord liet de minister weten zich bewust te zijn van het probleem en de procedure te veranderen. Tot nu werden de dossiers behandeld volgens de datum waarop ze op de dienst toekwamen, en wanneer eventuele bijkomende stukken werden ontvangen. De toekenningsdatum hing bovendien samen met het moment waarop de Erkenningscommissie het dossier kreeg voorgelegd.

Voortaan zal de datum van tel zijn waarop het dossier als volledig wordt beschouwd. “Mijn bestuur stelt een procedure op punt om de betrokken personen in te lichten over de datum die met dit begrip ‘volledig dossier’ overeenstemt. De werkgevers zullen tegelijk te horen krijgen dat ze voor de overeenkomstige periode wel degelijk worden vergoed en dat ze de betrokkenen dus de verschuldigde premie moeten betalen”, besluit de minister in haar brief.

Bron: Zorgnet Vlaanderen

HR Manager

Meat&More

HR Business Partner

Zorg Stekene

Recruitment Manager

Intelect

Corporate Recruiter

Gentis

IT-recruiter

Projinit

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.