Ester Bolsens is recruiter bij Trasys Group

Ester Bolsens (25) behaalde in 2008 een master Communicatiewetenschappen aan de KU Leuven. De laatste twee jaar van haar studies combineerde ze dit met een master Lerarenopleiding.

Nog voor ze afstudeerde, had Bolsens al een contract in handen om in september 2008 aan de slag te gaan bij Executive Research als researcher. Ze evolueerde er tot recruitment consultant en teamleader van de researchers. Vorig jaar was Bolsens één van de lesgevers in het postgraduaat Rekrutering en Selectie van Lessius. Ook was ze verantwoordelijk voor het opstellen van een sociale mediaplan (waardoor ze Executive Research actief maakte op Twitter) en het opstellen van een sales actieplan.

Ester Bolsens is sinds begin april recruiter bij Trasys Group, een Belgisch IT-consultancybedrijf met meer dan 650 consultants in binnen- en buitenland. Naast rekrutering behoort ook het uitrollen van een interne en externe communicatiestrategie tot haar taken om Trasys onder andere via sociale media een aantrekkelijke werkgever te maken.

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.