Europese werkloosheid licht gedaald

ArbeidsmarktArbeidsomstandighedenHerstructureringInstroomJongerenLoonLoopbaanOntslagOrganisatie
Dat blijkt uit de maandelijkse werkloosheidscijfers van het Europese Bureau voor Statistiek Eurostat. De Europese Unie telt 26,65 miljoen werklozen, dat zijn er zo’n 75.000 minder dan in de maand september.

In vergelijking met een jaar geleden, is de werkloosheid nog gestegen. Tegenover oktober 2012 zijn er in Europa 512.000 werklozen bij gekomen. Het aantal werkloze jongeren daarentegen is in vergelijking met een jaar geleden licht gedaald. Vandaag zitten zo’n 5,65 miljoen jongeren zonder werk. Dat zijn er 29.000 minder dat in oktober 2012.

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.