HR Square Conference 2023: Employee Experience

Thema

De motivatie, het engagement en de goesting van een medewerker hangen in grote mate af van diens employee experience, van wat hij ziet, hoort, voelt, ruikt en proeft tijdens zijn employee journey. Het zijn de ervaring van de medewerker in de contacten met collega’s, leidinggevenden, en klanten, maar ook met de systemen en processen die bepalen hoe die zich voelt binnen de context van het werk.

Nu de medewerker aan het stuur zit en de kandidaat de touwtjes in handen heeft, moet HR meer dan ooit focussen op die werknemerservaringen. Vandaag is het bovendien het moment om de stap te zetten van employee experience naar human experience. Want het zijn de mensen die, individueel en collectief, de waarde van onze organisatie maken.

Op de hoogte blijven van alle updates i.v.m. het programma?

Schrijf je dan in op onze gratis nieuwsbrief.

Praktisch

Waar en wanneer:

Prijs:

  • €1.950,00 (excl. btw 21%) voor leden/abonnees van HR Square
    De ledenkorting is enkel van toepassing wanneer het lidmaatschap geregistreerd staat onder uw naam.
    Niet zeker of uw organisatie lid is van HR Square? Contacteer jens.ottoy@hrsquare.be, Event Manager
  • €2.100,00 (excl. btw 21%) voor niet-leden/niet-abonnees van HR Square

Lid worden?

Indien u een lidmaatschap/abonnement aangaat bij uw inschrijving, dan geniet u van het kortingstarief voor leden van de vele andere voordelen van een lidmaatschap. Vink aan bij uw inschrijving: “Ik word abonnee en geniet onmiddellijk van de korting bij het inschrijven voor dit evenement”.

Annulatievoorwaarden:

  • De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk (per mail naar info@hrsquare.be) bereikt uiterlijk op 24 april 2023.
  • Een vervanger mag ook steeds uw plaats innemen.

Partnership?

Interesse om partner te worden van de HR Square Conference 2023? Contacteer Matisse Caron, Account Manager (matisse.caron@hrsquare.be, 0474 37 51 45).

Vragen?

Contacteer Jens Ottoy, Event Manager:

Inschrijven

Facturatiegegevens:

Wanneer

Locatie

Prijs

Voorwaarden

Social media

Andere events

Momenteel geen andere evenementen.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.