Ezra Dessers nieuwe onderzoeksleider bij HIVA

Ezra Dessers studeerde Sociologie, Planologie en Informaticatechnologie. Hij behaalde in 2012 een doctoraat in de Sociale Wetenschappen, over het gebruik en de uitwisseling van digitale geografische informatie in de publieke sector.  In 2014 werkte hij aan de National University of Singapore. Sinds 2014 is Dessers deeltijds docent aan de faculteit Sociale Wetenschappen. Hij bestudeert jobs, teams, organisaties, organisatienetwerken en ecosystemen, met bijzondere aandacht voor kwaliteit van de arbeid en de rol van technologie. Bij HIVA is Dessers voornamelijk betrokken bij het Paradigms 4.0 project, dat de relatie tussen nieuwe technologieën, arbeidsorganisatie, vaardigheden, participatie, arbeidsmarkt en industrieel beleid onderzoekt.

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.