Federgon certificeert eerste interim-managementbureaus

61ArbeidsmarktArbeidsomstandighedenFlexibiliteitInterimLoopbaanOrganisatieStrategie
“Begin 2011 wees een studie in samenwerking met professor Van Robaeys nog uit dat interim-managementbureaus een duidelijke meerwaarde bieden. Maar vanuit de sector was er een even duidelijke vraag om te werken met een objectief certificeringssysteem dat de dienstverlening van de interim-managementbureaus in kaart brengt”, zegt Arnaud Le Grelle, coördinator van de sector interim-management bij HR-dienstenfederatie Federgon.

Zowel voor ondernemingen als voor kandidaat-interim-managers moet dit systeem van externe certificering voor duidelijkheid en transparantie zorgen.

Bedrijven kunnen zich voor de verschillende aspecten die eigen zijn aan het metier van interim-management onderscheiden op vier niveaus. Op elk niveau zijn telkens 0 tot 4 punten te verdienen. Uiteindelijk kunnen in totaal vier sterren behaald worden. Op de website van Federgon zullen de gecertificeerde interim-managementbureaus aangegeven worden.

Voor deze certificering werkt Federgon nauw samen met LRQA Lloyds Register Quality Assurance, die de audits op zich neemt.

Bron: Federgon

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.