Federgon lanceert ‘Dag van de Uitzendkracht’

Interim
Federgon start met een bescheiden actie. Ze drukt affiches met de tekst ‘429.000 uitzendkrachten per jaar aan de slag. 429.000 keer bravo.’ en badges met de eenvoudige vermelding ‘bravo’. De affiches hangen op vrijdag 10 juni in elk uitzendbureau dat met Federgon verbonden is. Tegelijk moedigen deze bureaus hun klanten aan om in het bedrijf de affiche op te hangen. “Zo richt men de schijnwerpers op de uitzendkrachten in een bedrijf. Dat gebeurt te weinig”, zegt Frédéric Druck, persverantwoordelijke van Federgon. “Interimarbeiders zijn beschikbaar, competent en bieden zich op eigen initiatief aan. Ze hebben grote troeven en we moeten dankbaar zijn om hun inzetbaarheid. Ze zijn de smeerolie van onze economie.” Als teken van die dankbaarheid krijgen de uitzendkrachten een eigen ‘bravo-badge’. Wij zijn benieuwd of ze die ook opspelden.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.