Femke Brackel is HR-manager bij Helan

Careers

Helan stelt Femke Brackel aan als HR-manager. Ze is er medeverantwoordelijk voor Helan Kinderopvang, Helan Huishoudhulp en Helan Thuiszorg.

Femke Brackel studeerde af aan de Haagse Hogeschool in Communicatiemanagement. In 2000 vatte ze haar professionele carrière aan met een job als consultant bij Randstad. Na bijna zes jaar maakte ze de overstap naar Unique. Daar werkte ze als HR Business Partner. In 2011 ging ze aan de slag bij Adecco, waar ze de functie van HR Business Partner en Head of HR Business Partnering vervulde.

Na elf jaar zocht Femke Brackel nieuwe horizonten op binnen HR. Ze startte in januari als HR-manager bij Helan, waar ze, samen met haar team van HR-advisors, vanuit HR verantwoordelijk is voor Helan Kinderopvang, Heyo, Helan Huishoudhulp en Helan Thuiszorg.

LEES MEER OP HRSQUARE.BE

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.