Geef dit eindejaar bioscoopvouchers cadeau, en maak kans op één jaar gratis filmplezier

Partnernieuws

Je hebt het misschien al geprobeerd? Het is niet makkelijk om zelf een filmpje op te nemen. In plaats van zelf een film te maken, geef je er beter één cadeau. 

Met de Kinepolis-bioscoopvouchers schenk je jouw werknemers en zakenrelaties een film naar keuze, waar en wanneer het hen uitkomt. Bestel ze vóór 26/12/2022 in onze webshop en maak kans op één jaar gratis* naar de cinema, met een gezelschap naar keuze.

Kinepolis-bioscoopvouchers zijn het perfecte eindejaarsgeschenk.  Verras je werknemers of collega’s met film. Want wie geniet er nu niet van een ontspannende filmnamiddag met het gezin of een romantisch avondje uit? 

2023 wordt een spectaculair jaar met een goedgevulde filmkalender om bij weg te dromen. Van Titanic en Indiana Jones 5 tot Avatar: The Way of Water en Roosevelt. Met daartussen een flink aantal superhelden en actiehelden. Er komen films uit voor het hele gezin, voor een romantische date, een avondje griezelen zonder kinderen, om bij te leren of net om op te gaan in explosies en actie-scènes. Al dat spektakel wil je niet missen.

Wist je bovendien dat bioscoopvouchers voor jouw bedrijf extra voordelen opleveren?  Je leest er alles over op onze website.

Plaats je bestelling vandaag nog in onze webshop en misschien ga jij wel gratis met je gezin, vrienden, familie of collega’s naar al deze topfilms. De winnaar van de actie krijgt een pakket met maar liefst 48 bioscoopvouchers.

Manager Personeel & Organisatie

Wit-Gele Kruis Limburg

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.