Gezocht: hulpverleners met een mening

AllochtonenArbeidsmarktCommunicatieOrganisatie
Tussen eind april en eind juni 2013 organiseert het Steunpunt Diversiteit van VIVO, dat eerder de website Pigmentzorg.be lanceerde, zes focusgesprekken verspreid over heel Vlaanderen om hulpverleners aan het woord te laten over hun behoeften op het vlak van interculturele zorg.

Op welke vragen bots jij in je praktijk? Wat wil je nog bijleren? Welke kennis wil jij uitwisselen met je collega’s? Kom je ervaringen en vragen met ons delen! Op basis van jouw input zetten we in september 2013 een leernetwerk op voor zorgverstrekkers. Op die manier kan VIVO jou en je collega’s in de toekomst verder helpen.

Wil jij je mening kwijt in jouw provincie ? Kan je je een halve dag vrijmaken? Of heb je een collega die interesse heeft in cultuursensitieve zorg? Je vindt meer informatie en kan je inschrijven via de blog van de website Pigmentzorg: www.pigmentzorg.be/blog/gezocht-mensen-met-een-mening.

Bron: www.pigmentzorg.be, Weliswaar

HR Business Partner

Zorg Stekene

Recruitment Manager

Intelect

Corporate Recruiter

Gentis

Payroll Manager

FSMA

IT-recruiter

Projinit

Payroll Officer

ALDI

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.