Greet Joyeux HR-manager bij GC Europe

Greet Joyeux (28) behaalde in 2005 een bachelor in Marketing-Bedrijfscommunicatie en in 2007 een bachelor in Sociaal Werk optie Personeelswerk aan de Katholieke Hogeschool Leuven.

Na haar stage bij EDF Luminus kon Joyeux er in 2007 aan de slag als payroll officer. Daar werkte ze onder andere mee aan het centraliseren van alle payrollactiviteiten in SAP HR.

In januari 2011 ging ze aan de slag als HR-assistent bij GC Europe. “Samen met de HR-manager was ik verantwoordelijk voor alle facetten van HR. Het was een zeer leerrijk jaar.” Begin 2012 werd haar functie uitgebreid naar HR-officer.

Sinds 1 juli 2012 is Joyeux HR-manager bij GC Europe en is ze verantwoordelijk voor alle HR-aangelegenheden in het hoofdkantoor van de producent en leverancier van tandheelkundige producten uit Leuven. Het hoofdkantoor telt zo’n 100 medewerkers, in Europa zijn er ongeveer 300 personeelsleden.

“Mijn aandacht gaat vooral naar het uitwerken van de HR-strategie die de nadruk legt op talentmanagement en een transparant HR-beleid. Door het automatiseren van bijvoorbeeld het tijdsregistratiesysteem en trainingsbeleid willen we meer tijd overhouden voor het strategische HR-luik, zoals het uittekenen van aantrekkelijke loopbaanpaden en het ontwikkelen van een motiverende beloningsstrategie”, commentarieert Joyeux.

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.