Gretel Van der Cruyssen rekruteert voor UZ Brussel

Gretel Van der Cruyssen (26) is bachelor in het Bedrijfsbeheer (2007, HONIM Brussel). Sinds april 2007 was ze Recruitment & Selection Consultant bij Tènce. Ze schreef er vacatures uit, screende kandidaten en verstrekte informatie rond sociale wetgeving.
In maart ging ze aan de slag als recruiter bij het UZ Brussel. Ze neemt een deel van de rekruteringsselecties van nieuwe personeelsleden voor het UZ Brussel op (opvolging van de aanvraag, organiseren en houden van selectiegesprekken, begeleiden van de effectieve start van de kandidaat). Daarnaast verleent ze algemene administratieve ondersteuning aan de cel Rekrutering en Selectie van het UZ Brussel. Verder wordt ze ook betrokken bij de organisatie van jobbeurzen.

Manager Personeel & Organisatie

Wit-Gele Kruis Limburg

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.