Groep van Tien: “Zoveel mogelijk telewerken tot einde van het jaar”

Door de stijgende coronacijfers is telewerk opnieuw sterk aanbevolen door de verschillende regeringen in ons land. Ook de Groep van Tien, het overlegorgaan van werkgevers en vakbonden, roept op tot maximaal telewerk waar dit mogelijk is. Gedeeltelijk telewerk zou minstens de regel moeten zijn voor alle functies die zich ertoe lenen en in de mate dat de continuïteit van de bedrijfsvoering, de activiteiten, de dienstverlening en het welzijn van de werknemers dit toelaat. En dat zeker tot het einde van het jaar.

Daarnaast vraagt de Groep van Tien om de maatregelen die opgenomen zijn in de ‘Generieke gids om de verspreiding van Covid-19 op de werkvloer tegen te gaan’ zo effectief mogelijk na te leven. Dit betekent onder meer dat de social distancing maximaal wordt gerespecteerd en dat – als dat niet mogelijk is – het gebruik van mondmaskers sterk aangeraden wordt, onverminderd de andere bepalingen uit de gids in functie van de situatie op de werkvloer.

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.