Handhygiëne en omgaan met MRSA

PreventieVeiligheid
De zorginspectie zal naar aanleiding van gevoerde campagnes extra aandacht geven aan het infectiebeleid in woonzorgcentra. Welke procedures, voorzorgsmaatregelen en afspraken heeft men gemaakt in de organisatie? Wat zijn de aandachtspunten? Hoe kan men zorginfecties voorkomen? Het belang van een goede handhygiëne, preventie van MRSA en tal van algemene maatregelen die men kan nemen in het kader van preventie, maar ook de verplichte melding van infectieziekten en de registratie van infecties komen aan bod.

Deze vorming vindt plaats in het Huis van de Bouw, Tramstraat 59, 9052 Zwijnaarde, op maandag 16 december 2013 van 13.30 tot 16.30 uur. Deelnameprijs is 85 euro, excl. btw, incl. syllabus. Info en inschrijving op www.ankervzw.be.

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Manager

Meat&More

HR Business Partner

Zorg Stekene

Recruitment Manager

Intelect

Corporate Recruiter

Gentis

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.