Hanne Pinoy deskundige personeelsbeheer Provincie Oost-Vlaanderen

Hanne Pinoy studeerde deze zomer af als Bachelor Toegepaste Psychologie, afstudeerrichting Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de KATHO Kortrijk.
Na een stage bij de provincie Oost-Vlaanderen en een vakantiejob op de personeelsdienst van Roularta startte zij in oktober haar loopbaan bij de provincie Oost-Vlaanderen.
Als deskundige personeelsbeheer op de dienst Personeelsbeheer zal ze advies verlenen aan personeelsleden en collega’s in verband met de rechtspositieregeling en de arbeidsregelgeving, en het diensthoofd ondersteunen.
“Voortdurend bijleren in een job vind ik zeer belangrijk en die kans krijg ik in deze functie”, zo motiveert Pinoy haar keuze.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.