Heidi de Cock HR-deskundige Kind en Gezin

Heidi De Cock heeft een master Criminologe (VUB, 2001) deed een eerste werkervaring op bij JC Decaux als assistant en als notariële medewerker bij De Backer. Tussen eind 2006 en januari 2014 was De Cock Legal Advisor Payroll Management & HR Support bij Partena. Vervolgens was ze personeelsverantwoordelijke bij de Vereniging van de Sociale Fondsen van de social profit sector, AFOSOC-VESOFO. De voorbije twee jaar was ze kennisbeheerder progressieve tewerkstelling, re-integratie en beroepsherscholing bij de Christelijke Mutualiteit. Ondertussen was ze ook vrijwilliger voor de Vlaamse Vereniging voor Hooggevoelige Personen (HPS Vlaanderen).

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.