Het RECIPE van Vlerick voor prestatiemanagement

Prestatiemanagement
Weinig zaken worden door zoveel drivers bepaald als de individuele prestatie van werknemers: leiderschap, cultuur, trainingsmogelijkheden, jobinhoud… De meeste van die drivers worden bepaald of beïnvloed door HRM. Reden genoeg dus om het hele proces van prestatiemanagement te ontrafelen.

Het RECIPE onderzoekscentrum spitst zich toe op drie onderzoeksvragen: ten eerste, wat zijn precies de huidige en toekomstige drivers die de werkprestaties bepalen en die door de HRM-tools, acties en praktijken kunnen beïnvloed worden, ten tweede, wat zijn “best practices” in prestatiemanagement, en ten slotte, hoe ver staan onze organisaties met hun “people performance management”.

Het onderzoekscentrum wordt gesponsord door De Witte & Morel (Prime foundation partner) en Securex (Foundation partner). Bedrijven die zich reeds hebben aangesloten zijn onder meer Roche, KBC, 3M, Dexia, Pioneer en Ernst & Young.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.