Hoe waardegedreven leidinggeven in de zorg?

Leiderschap en CoachingOrganisatie
Driekwart eeuw verbondenheid van organisaties die zich inzetten voor de zorg. Wat is hun inspiratie? Wat is de rode draad? Vanwaar komen we? En hoe willen ze de fakkel doorgeven? Aan de hand van getuigenissen van personen in een directiefunctie gaat dit boek op zoek naar de essentie van waardegedreven leidinggeven in een zorgvoorziening anno 2013.

Welke geschiedenis neem je mee als leidinggevende, hoe geef je die door, wat zijn de moeilijkheden, uitdagingen en opstekers? Kortom, wat is de grondinspiratie om de zorg op directieniveau waar te maken en zo de bezieling bij alle betrokkenen in de zorg te laten floreren? ‘De kracht van mensen’ biedt een fragmentarische inkijk in ‘het leven zoals het is’ in de directiekamer van een zorgvoorziening.

Het boek is prachtig geïllustreerd met tekeningen van Charlotte Peys, kost 15 euro (excl. verzendingskosten) en kan besteld worden via [email protected].

Info: www.zorgnetvlaanderen.be.

HR Manager

Meat&More

HR Business Partner

Zorg Stekene

Recruitment Manager

Intelect

Corporate Recruiter

Gentis

IT-recruiter

Projinit

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.