Hogeschool-Universiteit Brussel leert studenten solliciteren

ArbeidsmarktInstroomJongeren
“Deze infosessies passen in de businessoriëntatie die de Hogeschool-Universiteit Brussel in haar opleidingen nastreeft”, vertelt Krista Van Winkel, die de infosessies organiseert. “Bovendien is het een mooie gelegenheid om de studenten in contact te brengen met het werkveld.”
Jean-Marie Dewulf van het Bureau voor Marketing en Industriële Psychologie geeft de infosessies. Ze vinden plaats op donderdag 25 februari 2010 (11 tot 12.30 u.) en maandag 1 maart 2010 (13.30 tot 15 u.) op de Campus Stormstraat, Stormstraat 2 in Brussel.

Businessmaand aan HUB

De maand maart is trouwens ‘businessmaand’ aan de HUB. Op donderdag 11 maart 2010 organiseert de HUB van 12 tot 16 uur een jobbeurs op Campus Stormstraat. Studenten kunnen er contacten leggen met en hun cv afgeven aan vertegenwoordigers van de verschillende bedrijven die met een stand vertegenwoordigd zijn. Colruyt, Electrabel, Tempo Team en Securex zijn alvast enkele van de 31 bedrijven die op de beurs aanwezig zijn.
Op 25 maart geeft professor Koenraad De Backere tijdens het business seminar van 12.30 tot 13.30 uur zijn praktische kijk op innovatie in het bedrijfsleven.

Alle info: http://www.hubrussel.be

HR application & data expert

Port of Antwerp-Bruges

HR-manager

Benelux Unie

Payroll Manager

FSMA

HR Consultant – Recruitment & HR Projects

Atlas Copco

Consultant werving en selectie

UZ Leuven

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.