HR-groep ASAP neemt Ritmo HR Partner over

Door de overname stijgt de omzet dit jaar bij ASAP HR Group naar 220 miljoen euro en het personeelsbestand naar 420 personen. Al sinds 2007 is het Limburgse familiebedrijf op de overnametoer met de integratie van All Right Interim, Techno-Assist, GIL Interim en de Belgische Tènce Interim-kantoren. Met de nieuwe aanwinst klimt de groep van de negende naar de zesde plaats in de sector.

Ritmo, opgericht in 1987, heeft 20 kantoren, 6 inhouses en boekt meer dan 50 miljoen euro omzet in uitzendarbeid (met enkele interessante niches, zoals haven & maritiem) en dienstencheques. Het bedrijf is vooral actief op de as Brussel-Antwerpen, telt 65 werknemers en stelt dagelijks zo’n 1100 uitzendkrachten tewerk.

ASAP HR Group heeft 60 vestigingen in België. Naast uitzendwerk, is de groep actief in andere HR-domeinen, zoals werving en selectie, loonadministratie, outplacement, sociaaljuridisch advies, poetshulp via dienstencheques en de integratie van HR-software.

Bron: ASAP (asap.be)

 

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.