HR in de social profit: volg advies- en inspiratiesessies

ArbeidsmarktCommunicatieLeiderschap en CoachingLoopbaanMotivatieOpleidingOrganisatieStrategieVerandering
Op 12 december maakt u tijdens twee inspiratiesessies kennis met een actueel HR-onderwerp: ‘Omgaan met veranderingen’ en ‘Personeelsgesprekken voeren’. Beide thema’s worden ingeleid door een expert, gevolgd door twee inspirerende cases uit de social profit. De deelnameprijs bedraagt 50 euro voor één sessie en 75 euro voor twee sessies, broodjeslunch inbegrepen. De sessie vindt plaats in Antwerpen.

Op 3 december biedt Verso HRwijs aan directie en stafmedewerkers van kleine social-profitorganisaties de mogelijkheid om een adviesgesprek te voeren met een expert. Elke organisatie krijgt 1 uur één-op-één advies en kan deelnemen aan twee praktijkgerichte workshops. De deelnameprijs bedraagt 30 euro per organisatie, broodjeslunch inbegrepen. Voor die prijs kan elke organisatie twee deelnemers inschrijven. De sessies vinden plaats in de fairtrade belevingswinkel ‘De 3 wijzen’, Kerkstraat 5, 8520 Kuurne (West-Vlaanderen).

Verso werkt voor de adviessessie samen met EPO2, een dienstverlening van Groep Ubuntu. De inspiratiesessies worden georganiseerd in samenwerking met HR Square.

Meer informatie over het volledige programma en de inschrijvingsmogelijkheden is te vinden op www.hrwijs.be. Verdere info: Pieter Vleugels, projectverantwoordelijke HR bij Verso, 02/739.10.77, [email protected].

HR Business Partner

Zorg Stekene

Recruitment Manager

Intelect

Corporate Recruiter

Gentis

Payroll Manager

FSMA

IT-recruiter

Projinit

Payroll Officer

ALDI

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.