In februari ontving hoogst aantal medewerkers een telewerkvergoeding

Het gemiddelde bedrag van de vergoeding bedraagt 67 euro netto per maand voor het eerste kwartaal van 2022. Dat is een daling ten opzichte van de 73 euro gemiddeld die werknemers tussen juli 2019 en juli 2021 ontvingen. “De stijging van het aantal werknemers dat de telewerkvergoeding ontvangt, is relatief gering in 2022. De geleidelijke terugkeer naar kantoor verhindert evenwel niet dat dit aantal stijgt, terwijl het gemiddelde toegekende bedrag stabiel blijft,” aldus Wim Demey, Customer Intelligence Manager bij Partena Professional.

Het aantal medewerkers dat een telewerkvergoeding ontving, daalde tussen juli en oktober 2021, maar steeg daarna weer tijdens het eerste kwartaal van 2022. In maart 2022 ontving nog ‘maar’ 4,8 procent van de werknemers de vergoeding.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.