Ingenieurs zoeken job op de trein

ArbeidsmarktInstroomJongerenWerving
De ie-jobtrein biedt alle Vlaamse afstuderende ingenieursstudenten een eerste kans om contacten te leggen met bedrijven. Voor de bedrijven is het een uniek moment om in één dag studenten te ontmoeten van alle hogescholen en universiteiten.

Het concept van de ie-jobtrein is nieuw en uniek. De trein vertrekt ’s morgens om 8.30 uur in Oostende en doet alle stations aan van steden waar ingenieurs afstuderen. Dat zijn achtereenvolgens Brugge, Kortrijk, Gent, Brussel, Mechelen, Antwerpen, Hasselt en Leuven. Daarna gaat het terug richting Oostende met stopplaatsen in Kortrijk en Brugge. De trein is alleen toegankelijk voor studenten. Zij stappen ofwel op in hun eigen streek, ofwel waar ze studeren. Wanneer ze de trein verlaten, kunnen ze terug naar hun opstapplaats sporen met een ticket dat hen wordt aangeboden.

Om 12 uur rijdt de trein het Kievitstation/Antwerpen-Centraal binnen. Daar vindt een optreden van de Belgische rockgroep Mintzkov plaats en kan er een hapje en drankje genuttigd worden. Om 14 uur vertrekt de ie-jobtrein opnieuw.

Ie-net is een initiatief van het Technologisch Instituut voor de Koninklijke Vlaamse Ingenieursvereniging (KVIV vzw) en de Vlaamse Ingenieurskamer (VIK vzw).

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.