Innovatieve ideeën testen in de Work-out Room van VDAB

Sinds 23 mei 2019 heeft de VDAB er een nieuwe ruimte bij: de Work-out Room. Het is een ontmoetingsplek waar burgers, start-ups, bedrijven en andere overheidsorganisaties innovatieve ideeën kunnen delen om de arbeidsmarkt een boost te geven. “De VDAB focust niet alleen op werkzoekenden en matching van vacatures, maar wil ook elke Vlaming helpen om een zinvolle loopbaan uit te bouwen. Daarvoor heeft de arbeidsmarkt innovatieve ideeën nodig en willen we innovatie stimuleren.”, zegt gedelegeerd bestuurder Fons Leroy.

Dat doel wil het agentschap bereiken in samenwerking met burgers en bedrijven. Zij kunnen in de Work-out Room hun creatieve oplossingen voor de huidige of toekomstige arbeidsmarktproblemen laten zien en feedback krijgen. De VDAB ondersteunt iedereen die wil samenwerken om impactvolle diensten, acties, technologie en ondernemingen op touw te zetten. Zo zullen enkele innovatieve start-ups uit een opstartprogramma van IMEC, het Europees onderzoekscentrum voor IT en technologie, in de Work-out Room ondersteuning krijgen.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.