Iris Himschoot HR-manager bij VDS Computing

Iris Himschoot (31) behaalde in 1999 het diploma Public Relations aan het Sint-Willebrordcollege in Berchem. Nadien volgde ze gedurende twee jaar Public Relations in avondschool. In 2009 volgde ze de opleiding Truvo New Media University.

In 1999 startte Iris Himschoot haar carrière als parttime receptioniste bij BASF om een jaar later aan de slag te gaan als uitzendconsulente bij Manpower. In 2004 werd ze office manager bij Mailprofs.

In 2008 ging ze aan de slag als accountmanager bij Esas. Na een korte tussenstop in 2009 als coördinator dienstencheques bij Partena, ging Iris Himschoot begin 2010 als accountmanager aan de slag bij Systemat.

Sinds februari 2011 is Iris Himschoot HR-manager bij VDS Computing, een onderdeel van Vision IT Group. Het bedrijf uit Lokeren detacheert IT-specialisten.

Als verantwoordelijke voor de personeelsdienst gaat de aandacht van Iris Himschoot vooral uit naar het aanwerven van nieuwe medewerkers. Het bedrijf wil dit jaar 15 nieuwe medewerkers aanwerven. Maar ook het voeren van evaluatiegesprekken, het ontwikkelen van opleidingstrajecten, carrièreplanning, het organiseren van evenementen en het schrijven van de bedrijfskrantje behoren tot haar taken.

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

Abonneer en krijg meer!

Abonnees krijgen niet alleen 6x per jaar het HR Square magazine in de brievenbus, maar genieten daarbovenop ook van exclusieve PLUS-artikels en tal van andere voordelen!

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.