Isabelle Vanlerberghe Talent Manager Voestalpine Sadef

Isabelle Vanlerberghe heeft een master Politieke en Sociale Wetenschappen (UGent) en begon haar loopbaan in 2003 als research consultant bij Schelstraete & Desmedt. Ruim anderhalf jaar later maakte ze de overstap naar Akka Technologies als recruitment officer. De voorbije 13 jaar werkte ze bij AG Insurance. De eerste zes jaar als Development & HR Communication Manager, daarna als Recruitment Manager. De laatste vier jaar was ze Senior HR Business Partner.

Sinds oktober 2019 is Vanlerberghe Talent Manager bij Voestalpine Sadef, een producent van stalen profielen. Het hoofdkantoor en de productiesite zijn gevestigd in Gits. Daarnaast heeft het bedrijf verschillende verkoopkantoren in Europa en een ontwerpbureau in Polen.

Manager Personeel & Organisatie

Wit-Gele Kruis Limburg

Senior HR Business Partner

DP World Antwerp

HR talent werving en selectie

UZ Leuven

Projectleider soft HR

Motena

Projectbeheerder HR Analytics

Actiris

HR Directeur

Groep DIlbeek

Learning and Development specialist

Helden Van Het Zol

HR Adviseur Social Affairs

Aldi Holding

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.