IT’ers houden niet van virtuele opleidingen

De coronacrisis bracht de digitale transformatie van heel wat bedrijven in een stroomversnelling. Het hielp hen om zich staande te houden. Maar paradoxaal genoeg investeerden zij niet meer, maar net minder in opleidingen voor de eigen IT-professionals. Bedrijven riskeren zo dat hun IT’ers verouderde technologieën en methodologieën gebruiken of dat zij overstappen naar een concurrerend bedrijf, dat wel opleidingsmogelijkheden aanbiedt.

Naast de kleinere budgetten voor IT-opleidingen, speelt ook de vrees om besmet te geraken met het coronavirus een grote rol in de daling van IT-trainingen. Nochtans werden veel opleidingen aangepast aan de huidige omstandigheden. Zo nemen de opleidingen in fysieke lokalen de veiligheidsmaatregelen in acht en zijn de meeste opleidingen verplaatst naar een virtuele omgeving, geleid door een professionele instructeur. Maar dat lijkt niet alle bedrijven en potentiële deelnemers te overtuigen.

Payroll Officer

ALDI

Social Legal Advisor

Smals

Resource Manager

Smals

Recruiter

Smals

Payroll & HR Administration Coordinator

Smals

HR Business Partner – Data Literate

Smals

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.