Jan Laurijssen managing consultant bij SD Worx

Jan Laurijssen (39) behaalde aan de KU Leuven een master in Pedagogische Wetenschappen. Hij begon zijn carrière als PMS-consulent en ging voort als wetenschappelijk medewerker van het Centrum voor Ervaringsgericht Onderwijs.

‘Leren’ is een rode draad doorheen zijn carrière. Drie jaar lang was hij actief bij Uitgeverij Pelckmans als uitgever voor ICT en het basisonderwijs. In 2006 vervoegde hij Kluwer als projectmanager om het luik ‘e-learning’ verder uit te bouwen.

In vijf jaar tijd is hij doorgegroeid tot learning solutions manager. Hij adviseerde en hielp klanten bij het ontwerpen en implementeren van ontwikkelingstrajecten. Daarbij kwam zijn pedagogische achtergrond en ervaring met leertechnologieën van pas.

Bij SD Worx zal hij nauw samenwerken met het HR-kenniscentrum en HR-consulting om ‘development’ binnen de ‘Full Circle’-visie in kaart te brengen. Met deze co-creatie zullen in de nabije toekomst verschillende producten op het vlak van HR en learning & development op de markt worden gebracht. “Mijn ambitie is om ondernemingen te helpen evolueren naar lerende organisaties”, aldus Jan Laurijssen.

Diensthoofd Personeel

Lokaal bestuur Ninove

Talent Officer

Lyreco

Officer/Specialist Accounting

BASF

HR Payroll Officer

Profel

Diensthoofd HR

Wingene

Aanmelden

Als lid van HR Square hebt u ook de mogelijkheid de digitale versie alsook de archieven van het tijdschrift te raadplegen via onze website.

HR Square Nieuws: de newsletter die HRM in kaart en in uw mailbox brengt.

Iedere week bieden we een overzicht van de voornaamste feiten en gebeurtenissen in HR. Meteen hebt u ook een overzicht van de HR-evenementen die u niet mag missen.

Gratis in de mailbox voor wie zich registreert.